Home| Verzenden

Verzenden

Geschatte leveringsdata Disclaimer

Volg voor de meest actuele informatie over de levering uw zending met behulp van het trackingnummer dat is opgenomen in uw verzendbevestiging.


Verzend informatie

Een handtekening kan vereist zijn bij aflevering voor zendingen met overnachting en 2e dag. Versnelde bestellingen die producten bevatten die gereguleerd zijn voor transport vereisen extra afhandeling en kunnen de volgende werkdag worden verzonden. Selecteer de optie die het beste bij uw leveringsbehoeften past tijdens "Afrekenen".


Verzendadres Disclaimer

Op dit moment kunnen we binnen één bestelling niet naar meer dan één adres verzenden. Plaats een aparte bestelling voor elk opgegeven verzendadres en controleer of de adresgegevens correct zijn om fouten of vertragingen bij de verzending te voorkomen.


Doorsturen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, defect, materieel verschil of verlies dat optreedt aan goederen die aan een expeditiebedrijf zijn geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het vervangen of terugbetalen van goederen die aan een expeditiebedrijf zijn geleverd. Als u ervoor kiest om product(en) naar een expeditiebedrijf te verzenden, raden we u aan de expediteur te verzoeken om pakketten die beschadigd aankomen te weigeren. Schade moet worden gemeld voordat het transportbedrijf het pakket in ontvangst neemt. Zodra een pakket is ontvangen door een expeditiebedrijf, is dit de verantwoordelijkheid van het expeditiebedrijf.

Copyright © 2024 Tevabelgie.